Üzletszabályzat


 1. Tájékoztató adatok

  A vestainternational.hu üzemeltetője Vesta International Kft.
  Adószáma: 14057995-2-42
  Cégjegyzékszáma: Cg.01-09-886930 (Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság)
  Címe: 2142 Nagytarcsa Szilas u. 7.
  Telefon száma: 06 20 21 33 978
  Fax száma: +36 (1) 999-1818
 2. Engedélyek, tanúsítványok

  TEÁOR 5190’03 Egyéb nagykereskedelem
 3. Ügyfélszolgálat

  A Vesta International Kft a vevői igények kielégítésére ügyfélszolgálatot működtet, mely a vevők a következők szerint érhetnek el.
  • Postai úton: 2142 Nagytarcsa Szilas u. 7.
  • Telefonon: Hétfő-Csütörtök: 09:00-17:00
   Péntek: 09:00-15:00
   06 20 21 33 978
  • Fax: 06-1-999-1818
  • Elektronikus úton,

  Az ügyfélszolgálat az alábbi szolgáltatásokat nyújtja a vevők részére:
  • A termékek kisszállítása (A szállítás Budapesten és vidéken is hétfőtől-péntekig történik).
  • A vevői észrevételek kezelése,
  • Reklamációk kezelése
 4. Böngészés

  A vestainternational.hu oldalain bárki nézelődhet, személyazonossága felfedése nélkül is megismerkedhet termékeinkkel, árainkkal; regisztráció nélkül tájékozódhat. Termékeinket kategóriák szerint soroltuk be. A különböző kategóriákat az áruház bal oldali részében lévő kategória menüből választhatja ki. A termékekhez részletesebb leírás is tartozik. A termékek listája egyben az árlistánk is. Minden termék árát bruttó áron, azaz ÁFÁ-val együtt tüntetjük fel. A termék nevére vagy fotójára kattintva az adott termék leíró oldalára jut, ahol részletes leírás mellett képet is lát. Ha a képre kattint az egérrel, akkor az nagyítva is megjelenik.

 5. Regisztráció

  Ahhoz, hogy vásárolni is tudjon áruházunkban, regisztrálnia kell magát. Ezt a termék(ek) kiválasztása után a Kosár tartalma című oldalon a Megrendelés gombra kattintás után kell megtennie. Amennyiben a regisztrációval kapcsolatban bármilyen kérdésük lenne, forduljanak akár telefonon is ügyfélszolgálatunkhoz.

 6. Vásárlás

  A vevő a megrendelését a termékek virtuális kosárba helyezésével állíthatja össze. A termék alatti kosár gombra kattintva lehet feladni a megrendelést, a kosár tartalma sorra klikkelve megtekinthetők a kiválasztott termékek, és itt van lehetőség módosítani vagy törölni a kosár tartalmát. Egy vásárlás alkalmával korlátlan számú terméket tehet a kosarába. A visszaélések elkerülése végett minden e-mailben leadott rendelést a megadott telefonszámon visszaellenőrizhetünk, ezért ha nincs a rendelésben telefonszám megadva, vagy azon nem tudjuk a megrendelőt elérni, a megrendelést semmisnek tekintjük.

 7. Szállítás

  A szállítás Budapesten és vidéken is hétfőtől-péntekig kérhető.

  A csomagot futárral szállíttatjuk ki Önnek. A csomag értékét utánvéttel, a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetnie. Amennyiben Ön a kiszállítás idejében nem tartózkodna a megadott címen, a futár üzenetet hagy a küldemény megérkezéséről vagy megpróbálja Önt telefonon elérni

  Szállítási költség táblázat
  Súly Fuvardíj
  0,1 - 2 kg 1000 Ft
  2,1 - 5 kg 1250 Ft
  5,1 - 10 kg 1350 Ft

  A termékekből nagy készleteket tartunk. Átlagos esetben a megrendelt termékeket 2 munkanap alatt ki tudjuk szállítani, ha erre nincs lehetőség, akkor ügyfélszolgálatunk e-mailben vagy telefonon értesíti Önt arról, hogy melyik termékre kell várni. Ilyenkor lehetőség van arra, hogy az adott terméket kihagyjuk a rendelésből, és a csomagot ez a termék nélkül küldjük el, vagy arra, hogy másik, hasonló (helyettesítő) terméket válasszon. Garantáljuk azt, hogy minden esetben a Vevő érdekeit tartjuk a legfontosabbnak. A rendeléseket gyorsan és precízen kezeljük. Néhány esetben (pl. ha a megrendelő nem ad meg telefonszámot, és több e-mailünkre sem válaszol) a mi hibánkon kívül nem tudjuk a rendelést a kellő sebességgel feldolgozni. Véleményét, észrevételeit, panaszait kérjük nyugodtan írja meg e-mailben, minden észrevételre reagálunk, és minden olyan esetet, amikor a rendelést a mi vagy beszállítónk hibájából nem teljesítettük, vagy rontottuk el , teljes rugalmassággal kezeljük a helyzetet vagy pénz visszafizetési garanciával élünk.

 8. Elállási jog, szavatosság, garancia

  Amennyiben rendelését tévedésből adta le, azt a leadást követően a Kapcsolataink oldalról küldött üzenettel, e-mailben vagy a 06 20 21 33 978 telefonszámon személyesen mondhatja le, a csomag postázása előtt minden következmény nélkül. Amennyiben a rendelést az Ön által kért módon nem tudjuk az Ön által elvárt idő alatt teljesíteni (pl. több hetet kellene várni az adott termék megérkezésére), a rendelést szintén következmények nélkül lemondhatja. Amennyiben mi telefonos egyeztetés után elküldtük Önnek a rendelt csomagot, és azt Ön 5 munkanapon belül nem veszi át, a csomagot sajnos automatikusan visszaküldi a szállító cég a címünkre, és mi vesztünk rajta egy postaköltséget. Előfordulhat, hogy nem kap értesítőt, vagy nem találja meg a szállítónk a címet, zárva az ajtó, nem tartózkodik senki a megadott címen, stb. Ilyen esetben amennyiben ezt Ön kezdeményezi, a csomagot a postaköltség újbóli felszámításával elküldjük Önnek. Amennyiben egy címről két vagy több alkalommal is visszakapjuk a csomagot, fenntartjuk a jogot, hogy erre a névre és címre a továbbiakban csak előre fizetés esetén küldjön újra csomagot. A természetes.com szolgáltatásai terén etikusan, törvényesen, a Vásárlók érdekeit szem előtt tartva jár el. A Vásárló a szerződéstől a 17/1999 kormányrendeletben foglaltak szerint 8 napon belül indoklás nélkül elállhat. Ezen felül, bármely termékünkkel nincs megelégedve, azt küldje vissza nekünk és mi visszafizetjük a teljes vételárat. Ez vonatkozik a bontott csomagolású termékekre is. Ez nem kötelességünk, hanem egy olyan plusz, amit azért adunk, mert nem az a célunk, hogy eladjunk, hanem az, hogy Ön elégedett legyen a termékkel.

  Ilyen esetben ön postai csomagként feladja címünkre a visszaküldeni szánt terméket. Kérjük a csomagot ne értéknyilvánítással adja fel, NE küldje vissza portós vagy utánvéttel terhelt csomagban, mert ezeket NEM áll módunkban átvenni. A termék megérkezésekor munkatársunk ellenőrzi, és piros postai utalványon vagy banki átutalással visszaküldi Önnek a termék értékét. Indokolt reklamáció esetén a postaköltséget is visszafizetjük, amennyiben csak meggondolta magát, a postaköltséget nem akarjuk visszafizetni.

 9. Adatvédelem

  A Vásárlók adatait kizárólag saját szerződéseink, számlázásunk és könyvelésünk dokumentálására használjuk. A Vásárlói adatok a szállítás és kézbesítés idejére átadásra kerülnek a szállító cégeknek (Posta, GLS). Szállító vállalatok szerződésben nyilatkoznak az adatok bizalmas kezeléséről. Az adatok kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően jár el. Adatait írásos vagy e-mailben történő kérésre bemutatjuk, módosítjuk vagy töröljük (kivételt képeznek azok a számla adatok (a számlák tőpéldányai), melyeknek megőrzésére a Számviteli Törvény Kötelez).

Az elektronikus kereskedelem szabályai:

http://www.fogyasztovedok.hu/index.php?cid=e_ker#p1

Szerződéskötés elektronikus úton:

http://www.fogyasztovedok.hu/index.php?cid=e_ker#p2

Jogérvényesítés:

http://www.fogyasztovedok.hu/index.php?cid=jogervenyesites_fogyasztasi_cikk