KDF Aktív szénszűrő BB - GACKDF10BB


  • KDF Aktív szénszűrő BB - GACKDF10BB 4.950 Ft

    KDF Aktív szénszűrő BB - GACKDF10BB

    Aktív szénszűrő KDF töltettel Big Blue házhoz
    Mérete: 10˝ x 4 1/2˝ - GACKDF10BB

    Raktáron

Leírás:

A szemcsés aktív szénszűrő alkalmas a vízben lévő klór részecskék és klór származékok megkötésére, kiszűri a nehézfémeket és mindenféle szerves vegyületeket, valamint kellemesebbé teszi ivóvizünk ízét és illatát. A KDF töltet megakadályozza a baktérium flóra kialakulását.

 

Mérete: 10\\\\\\\" x 4 1/2\\\\\\\" - GACKDF10BB
Átfolyási sebesség: 12l/perc
Kapacitás: 16000l

 

KDF

A KDF szűrő, egy világszinten elismert, több tanúsítványt elnyert szűrő. A KDF hatékonyan kiszűri a csapvízből a klórt és a nehézfémeket (mint arzén, ólom, higany, vas), és gátolja a baktériumok, algák és gombák szaporodását. Ezek a tényezők a bőr szárazságát és különböző bőr-irritációkat okozhatnak.

Aktív szén

A szerves anyagok elszenesítésével előállított olyan műszén, amely a gázokat, gőzöket, oldott anyagokat, vagy kolloid méretű részecskéket a felületén jó hatásfokkal megköti. Az adszorpcióképesség fokozásához a szenet (pl. termikus vagy kémiai kezeléssel) aktiválják. Az aktívszén használatára számos légtisztítási, (pl. oIdószergőzök eltávolítása) és szennyvíztisztítási, (pl. szerves szennyezőanyagok eltávolítása), illetve szennyezőanyag visszanyerési eljárás épül. Használják színező, mérgező, ízrontó stb. anyagok megkötésére, gázálarcbetétek töltésére is.