Asztali víztisztító - FSCNT


  • Asztali víztisztító - FSCNT 14.900 Ft

    Asztali víztisztító - FSCNT

    A berendezés egylépcsős szűrési technológiával, krómozott csapteleppel kerül forgalomba. Egyszerűen és gyorsan fel- és leszerelhető bárki által. Utazáskor, nyaraláskor is praktikus!

    Raktáron

Leírás:

Helyigénye kicsi, a pulton, a mosogató mellett kis helyet foglal el. Alacsony vételi ár és kedvező karbantartási költség (szűrő csere) jellemzi. Az ún. útváltó csapnak köszönhetően nem kell fel-le szerelgetni a berendezést a csaptelepről, ha mosogatáshoz szűretlen vizet szeretnénk használni.

Műszaki jellemzői:

 

Egyszerűen felszerelhető, szakértelmet nem igényel. A berendezést a pultra, a mosogatótálca mellé helyezve rákötjük a konyhai csapunkra az alábbi módon: egyszerűen le kell csavarni a konyhai csaptelepről a szűrőt (perlátort), és a helyére felcsavarni a fehér vezeték végén lévő útváltó csapot.

 

A szűrő leírása:

Az aktívszén az ivóvíz minőségét javítja, 95-97%-ban eltávolítja a vízben található klórt, rákkeltő vegyületeket, szerves anyagokat, valamint kellemesebbé teszi a víz ízét és illatát. Ahogy a szűrő telítődik, egyre kevesebb oldószer szűrésére alkalmas, így hatásának csökkenése után cseréje ajánlott.

 

Az aktív szén:

A szerves anyagok elszenesítésével előállított olyan műszén, amely a gázokat, gőzöket, oldott anyagokat, vagy kolloid méretű részecskéket a felületén jó hatásfokkal megköti. Az adszorpcióképesség fokozásához a szenet (pl. termikus vagy kémiai kezeléssel) aktiválják. Az aktívszén használatára számos légtisztítási, (pl. oIdószergőzök eltávolítása) és szennyvíztisztítási, (pl. szerves szennyezőanyagok eltávolítása), illetve szennyezőanyag visszanyerési eljárás épül. Használják színező, mérgező, ízrontó stb. anyagok megkötésére, gázálarcbetétek töltésére is.

 

A víztisztító karbantartása:

Igénybevételtől függően 3-6 havonta szükséges a szűrőbetétet cserélni. 

 

Ajánlott csere szűrőbetétek:

Szemcsés aktívszén szűrőbetét