KDF Aktív szénszűrő - GACKDF


  • KDF Aktív szénszűrő - GACKDF 1.953 Ft

    KDF Aktív szénszűrő - GACKDF

    Aktív szénszűrő KDF töltettel
    Mérete: 9 7/8\" x 2 1/2\" - GACKDF

    Raktáron

Leírás:

A szemcsés aktív szénszűrő alkalmas a vízben lévő klór részecskék és klór származékok megkötésére, kiszűri a nehézfémeket és mindenféle szerves vegyületeket, valamint kellemesebbé teszi ivóvizünk ízét és illatát. A KDF töltet megakadályozza a baktérium flóra kialakulását.

 

Mérete: 9 7/8\" x 2 1/2\" - GACKDF
Átfolyási sebesség: 6l/perc
Kapacitás: 10000l

 

KDF

A KDF szűrő, egy világszinten elismert, több tanúsítványt elnyert szűrő. A KDF hatékonyan kiszűri a csapvízből a klórt és a nehézfémeket (mint arzén, ólom, higany, vas), és gátolja a baktériumok, algák és gombák szaporodását. Ezek a tényezők a bőr szárazságát és különböző bőr-irritációkat okozhatnak.

Aktív szén

A szerves anyagok elszenesítésével előállított olyan műszén, amely a gázokat, gőzöket, oldott anyagokat, vagy kolloid méretű részecskéket a felületén jó hatásfokkal megköti. Az adszorpcióképesség fokozásához a szenet (pl. termikus vagy kémiai kezeléssel) aktiválják. Az aktívszén használatára számos légtisztítási, (pl. oIdószergőzök eltávolítása) és szennyvíztisztítási, (pl. szerves szennyezőanyagok eltávolítása), illetve szennyezőanyag visszanyerési eljárás épül. Használják színező, mérgező, ízrontó stb. anyagok megkötésére, gázálarcbetétek töltésére is.